TooA u harmoniji sa Planetom

Ključna reč: održivost

TooA pakovanje je napravljeno isključivo od prirodnih materijala i u potpunosti se može reciklirati.

Svesni smo da odgovorno poslovanje podrazumeva, pre svega, uticaj na živote ljudi, lokalnu zajednicu i našu planetu.

Naš cilj je da konkretnim rešenjima doprinesemo borbi protiv klimatskih promena.

TooA kaže zbogom hladnom lancu!

Naša bezuslovna posvećenost održivosti nam je omogućila da u potpunosti eliminišemo hladni lanac iz našeg proizvodnog i distributivnog procesa.

Naš sladoled je pakovan u Tetra Pak pojedinačne porcije kako bi se izbegao otpad i sačuvale arome i ukusi.

Na ovaj način garantujemo da našem sladoledu nisu potrebni dodatni aditivi, niti čuvanje u frižideru, štedeći energiju i čineći proces pripreme sigurnim, hranljivim i ukusnim.

TooA je posvećena održivosti

Naše danas može promeniti naše sutra: TooA je svakodnevno posvećena sprovođenju nekih od najvažnijih globalnih ciljeva Agende 2030 Ujedinjenih nacija.

COR 3 – naš gelato ima u proseku do 30% manje kalorija, 30% manje masti i 60% manje zasićenih masti u odnosu na najprodavanije pakovane sladolede. (izvor: Unione Italiana Food)

COR 5 – Snažno verujemo u inkluziju i jednakost polova: više od 50% TooA zaposlenih su žene.

COR 9 – Upotreba nerashlađenih kamiona za transport našeg sladoleda omogućava nam da distribuiramo naše proizvode na održiv način.

COR 12 – Pažljivo biramo dobavljače naših 100% prirodnih proizvoda, i svi koriste održive kanale dostave.

COR 13 – Sva naša pakovanja su od FSC sertifikovanih reciklabilnih prirodnih materijala. Štaviše, pojedinačna Tetra Pak kartonska pakovanja ne zahtevaju hlađenje, što nam omogućava da prekinemo hladni lanac i smanjimo emisije CO2.

COR 15 – Mi aktivno pravimo promene. U saradnji sa Green Future Project-om, za svaki kupljeni TooA aparat sadimo po jedno drvo mangrove.


Mi sadimo drvo svaki put kada kupute Tooa aparat.

TooA za Green Future Project

TooA želi da bude više nego održiva, želimo da aktivno doprinesemo promenama.

Zbog toga se TooA udružila sa Green Future Project-om, tehnološkom platformom napravljenom za podršku pošumljavanju, očuvanju životne sredine i projektima obnovljivih energija, a u cilju usmeravanja kompanija u zajedničkoj borbi protiv klimatskih promena. 

Za svaki kupljeni aparat, TooA posadi jedno drvo

TooA podržava GFP projekat na Madagaskaru

GFP radi na repopulaciji i očuvanju populacije mangrova duž zapadne obale Madagaskara, obavezujući se da posadi stotine hiljada stabala u Mahabana estuaru.

TooA takođe doprinosi očuvanju ekosistema sadeći drvo mangrova za svaki kupljen TooA aparat.

Ova drveća igraju važnu ulogu na našoj planeti: u stanju su da apsorbuju velike količine ugljen dioksida i drugih gasova nastalih usled efekta staklene bašte, usporavajući na taj način klimatske promene.

Pridruži se sada i ti TooA održivoj revoluciji.

Follow us on Instagram

#TooAMoment

Delicious recipes to create unforgettable TooAMoments, from breakfast to dessert after dinner and more. Share your creations with us! Tag us on Instagram.