Rođen u Italiji

TooA želi da bude predstavnik Italije na svetskom nivou..

Ona je susret Italijanske tradicije i tehnologija u potpuno italijanskom proizvodu. Autentičnost i ljubav prema našoj zemlji su ključni sastojci u našim ukusnim receptima.

Sarađujemo sa italijanskim kompanijama i posvećeni smo traženju i selektovanju najboljih sastojaka koje Italija nudi.

U našoj potrazi za ukusom, istražili smo bogatstvo mnogih regiona Italije: od Sicilije odakle nam dolaze pistaći i crvene pomorandže, do limuna sa poluostrva Sorento. Jedan od TooA ciljeva je da ponudi autentične italijanske proizvode kako biste mogli da uživate u sladoledu jedinstvenog ukusa.

 

 

Naše sedište u Fabrijanu

TooA je ovo putovanje započela u Fabrianu, u regionu Marke – mestu poznatom po iskustvu i tradiciji u kreiranju  i proizvodnji kućnih aparata. Ovde TooA eksperti rade sa ljubavlju, strašću i posvećenošću, kako bi napravili nešto jedinstveno na tržištu.

Naše sedište je u Fabrijanu, ali naši prozori gledaju u svet.

Mi smo održiva revolucija sladoleda

Pokreće nas želja da izađemo iz kalupa i ponudimo neverovatan sladoled u harmoniji sa prirodom, sa ciljem da obezbedimo održiviji život u budućnosti.

Budi deo promene

Posetite nas u našoj prelepoj prodavnici u Beogradu – u Krunskoj ulici br.80.

Dobro nam došli!

Follow us on Instagram

#TooAMoment

Delicious recipes to create unforgettable TooAMoments, from breakfast to dessert after dinner and more. Share your creations with us! Tag us on Instagram.